banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş, O Engelli Genci Buldu:  “Cumhurbaşkanımıza Duyulan Sevgi Herşeyden Daha Kıymetli”



Yürümekte zorlanan ve polis barikatlarına yaslanarak dinlenmeye çalışan engelliyi AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş buldu ve evinde bir araya geldi.


ALANI DOLDURANLARIN HİKAYELERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü İzmit Milli İrade Meydanı’nda katıldığı 10.Açılış Bayramı’nın yankıları sürüyor. Erdoğan’ın yaklaşık 3,5 yıl sonra Kocaeli ile hasret giderdiği tören alanında duygusal görüntüler de yaşandı. Yoğun katılımın olduğu, tören alanının dolup taştığı açılış bayramında birçok engelli vatandaşın da Erdoğan’ı dinlemeye gelmesi dikkat çekiciydi.


İKİ AYAĞI BİRDEN SAKAT
Bunlardan biri de İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki Mehmet Nezih Gögercin’di. Ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Nezih, açılış bayramının olduğu gün kendi imkanlarıyla tören alanına gelip, Erdoğan’ın konuşmasını dinlemişti. Alandan ayrılırken bir polis barikatı önünde dizleri üzerine çöküp, bir bastondan destek alarak dinlenen Mehmet Nezih’in görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.


ELLİBEŞ O GENCİ BULDU
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal medyada konuşulurken adı henüz bilinmeyen Mehmet Nezih Gögercin’i buldu. Öncek gün evine giderek kendisiyle ve ailesiyle tanışıp, Mehmet Nezih’e Cumhurbaşkanı Erdoğan posterini hediye etti. Mehmet Nezih’in fedakarlığıyla herkesi duygulandırdığını belirten Ellibeş, şunları söyledi:
BİZİM İÇİN HEPSİ KIYMETLİ
“Cumhurbaşkanımıza duyulan sevgi ve güven bizim için herşeyden daha kıymetli. Evet, o gün miting alanı çok kalabalıktı. Hemşehrilerimiz bir kez daha en güçlü şekilde Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştı. Ama o alanın içinde çok derin, çok anlamlı hikayeler de vardı. Biz bütün bunların farkındayız ve o alanda olan herkese değer veriyoruz. Bu sevgiyi ve güveni korumak için daha çok çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751