Ellibeş ve Aygün’den Derince’de Temaslar


 

Denizciler Caddesi’nde Esnaf Ziyareti

Seçim sürecinde Derincelilere verdiği 41 proje vaadini yerine getirmek için yoğun bir mesai harcayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Aygün bu kez AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Denizciler Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Başkanlar Aygün ve Ellibeş’e AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde hem esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunuldu, hem de projelerle ilgili istişareler gerçekleşti.

Gönül Belediyeciliğinin En Güzel Örnekleri

Ziyaretler esnasında esnaflarla sohbet edip vatandaşların hal ve hatırını soran AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bugüne dek partimizde önemli görevlerde bulunmuş Zeki Aygün Başkanımızın öncülüğünde Derince’de gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleri sergileniyor. Ne mutlu bize ki halkımızla her zaman bir ve beraberiz” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de vatandaşların taleplerinin daima öncelikleri olduğunu belirterek “Doğup, büyüdüğüm ilçeme en iyi şekilde hizmet edebilmek için çabalıyoruz. Allah’ın izniyle projelerimizi de hep birlikte hizmete sunuyoruz. Hedefimizin gönül ve hizmet belediyeciliğini pekiştirmek” dedi

Derince Kaymakamı Cemil Aksak’a Ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Denizciler Caddesi’nde yaptıkları esnaf ziyaretinin ardından Derince Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Binali Budağ ve dernek yönetiminin konuğu oldu. Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ı da ziyaret ederek, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkanlar, bu ziyarette ilçede hayata geçecek olan projelerle ilgili istişarede bulundu. Derince Kaymakamı Cemil Aksak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. İlçede temaslarını sürdüren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile beraberindeki heyet ayrıca hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Sırrıpaşa Mahallesi sakinlerinden Hakkı Şentürk'ü de evinde ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.