Elmacık’ın Rakipsiz  Muhtarı: Ömer Günbatı

Uzun yıllardır bölgede muhtarlık yapan ve, çevresince çok sevilen ve görevindeki en başarılı isimlerden biri olarak bilinen Elmacık Mahallesi Muhtarı Ömer Günbatı, bu seneki seçimlere tek aday olarak girdi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarlıktaki üçüncü dönemine başlayan ve yeni dönem için farklı projeleri hayata geçirmeye hazırlandığını dile getiren Muhtar Günbatı, “Elmacık köyü ve bu köyde yaşayan her bir vatandaşımız için yapmak istediklerimiz var. Seçimde bir kez daha desteklerini şahsıma sunan Elmacık sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

276 oyla seçildi

Bu arada Elmacık Mahallesi’ndeki muhtarlık seçiminde toplam 292 seçmenin sandık başına giderek oyunu kullandığı, bu kişilerden 276 sinin oyunu mevcut muhtar Ömer Günbatıya verdiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817