“Emanet” Körfez’de Sahnelendi

Seza Kırgız, Mehmet tokat, Ebru Kocaağa, Sinem Yıldız, Yeliz Kömürcü gibi ülkemizin yetiştirdiği önemli tiyatro oyuncularının yer aldığı oyunu ise; Hasan Özaşlamacı yazdı ve yönetti.

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde sahne alan oyun, seyirciler tarafından oldukça çok beğenildi. Atatürk’ün yaşamının “özeti” olan bir hikâye, operacı Seza Kırgız’ın şarkıları eşliğinde gösterilen tiyatro oyunu, 1917-1938 Arasında Mustafa Kemal'i Atatürk yapan bir yaşamı konu ediniliyor. Yaptığı bir birinden güzel etkinliklerle adından söz ettiren Atatürkçü Düşünce Derneği Körfez Şube  Başkanı Nesibe Çetin; tiyatroyu izlemek için gelen herkese teşekkür ettiğini; bu ve buna benzer etkinlikleri bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da düzenleyeceklerini belirtti. Oyun; gelen seyircileri adeta büyüledi; duygusal anlar, milli duygular yaşattı. Seyirci; tiyatroyu sonunda ayakta alkışladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.