Emekli Öğretmenlerden Meslektaşlarına Destek

Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ile birlikte çok iyi ekip olan belediye meclis üyesi aday adayları, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları sonuç odaklı olarak çalışmalar gerçekleştiriyorlar.
Bu çalışmalardan biriside önceki gün Körfez Öğretmenevi’nde gerçekleşti. İlçede yaşayan emekli öğretmenler, yapılan davet üzerine meslektaşlarıyla yemekte buluştular. 
Kalabalık olarak gerçekleşen davette meslektaşlarının adaylığını kutlayan emekli eğitimciler, kendisine başarılar dileyerek destek vereceklerini söylediler.


Projelerini anlattı.
Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, yemek sırasında seçilmesi halinde gerçekleştireceği ve merkezinde öğretmenlerle, öğrencilerin de yer aldığı projeleri hakkında bilgiler verdi.
Hatipoğlu, vaatleri arasında yer alan öğrencilerin güvenliği için okul giriş, çıkışlarında alınacak tedbirler, sahilde yapılacak eğlence kampüsleri, çocuklara en az bir öğün ücretsiz beslenme, ücretsiz ulaşım, ücretsiz süt dağıtımı, üniversite öğrencilerine çorba ikramı, özel gereksinimli çocuklar için bakım merkezi ve eğitici oyun alanları gibi projeleriyle takdir edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.