Emirşah Torun, Körfez Aday Adaylığı İçin İstifa Edecek

TORUN GÖREVİNDEN İSTİFA EDECEK
YSK yayınlandığı genelgeye göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olabilmek için kamu görevlilerinin 1 Aralık Cuma günü saat 17.00'ye kadar görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmaları gerektiğini bildirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Körfez Belediye Başkan aday adayı olması beklenen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı  Emirşah Torun da bu genelgeye göre en geç 1 Aralık’ta istifa edecek.

UZMAN EĞİTİMCİ

ASLEN AĞRILI KÖRFEZ İLÇEDE ÇOK SEVİLİYOR GENİŞ BİR ÇEVREYE SAHİP

Derince ilçe Nufus Müdürü Suat Demir ve Körfez Agrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan'ında yakın arkadaşı olan Torun, Aslen Ağrı Tutaklı. Torun Gazi Üniversitesi Tarih Bölümünden 1995 yılında mezun oldu.2005 yılına kadar öğretmen olarak görev yapan Torun’un yöneticilik hayatı 2005 yıllarında İzmit MATL Lisesinde başladı. Torun 2013-2015 Muammer Dereli Fen Lisesi, 2015-2017 yıllarında Gazi Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı yaptı. 2017 yılında Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanan Emirşah Torun 19 Mart tarihinde milli eğitim ile ilişiğini keserek İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Torun bu görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Sempatik ve güleryüzlü bir kişiliğe sahip olan Torun Körfez ilçede de çok seviliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.