banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

En Doğal Sirke Ve Turşu Suyunu Üretiyorlar

Kentimizin yetiştirdiği başarılı ve genç girişimcilerden Erol Kazma ile eşi Nagihan Kazma, farklı ve tamamen organik ürünlerin üretilerek satışa sunulduğu yeni bir işletmeyi hizmete aldı. Organik ürün üretimi ve temininde “1 numara” olmayı amaçlayan işletme sahibi Erol Kazma, mekanda birbirinden özel ürünleri müşterilerine sundu.

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ

Körfez Barbaros Mahallesi’nde Probiyotik Ana Turşu ve Sirke İmalathanesi isimli işletmede turşu suyu ve her türlü sirke üretilerek satışa sunuluyor. Sirke çeşitleri içinde özellikle alıç sirkesi, elma sirkesi, hurma sirkesi ve kiraz sirkesi öne çıkıyor. Kazma ailesi, yaptıkları bu büyük girişimle Körfez ve Kocaeli genelindeki önemli bir eksikliği de gidermiş oldular.

HEDEF, TÜRKİYE’YE YAYILMAK

Anlaşmalı olan tüm marketlere ve satış bölgelerine ürün tedariğinin sağlandığı ürünlerle ilgili talebin giderek arttığı ve önümüzdeki dönemde ülke genelinde de birçok bölgeye gönderimin sağlanacağını dile getirdi. Kısa süre içinde başta organik beslenenler olmak üzere geniş bir kitleye hitap etmeye başlayan Erol Kazma’yı önemli isimler de ziyaret ediyorlar.

SERGÜLEN KURT'DA GİTTİ

Özellikle doğal beslenme alışkanlığı ile tanınan, bölgenin en başarılı kurum amirlerinin başında gelen ve başarılı eğitimci kimliği ile öne çıkan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da geçtiğimiz günlerde Probiyotik Ana Turşu ve Sirke İmalathanesinin sahipleri Erol Kazma ve eşi Nagihan Kazma çiftini ziyaret etti.

“ÜRÜNLER MUHTEŞEMDİ”

Körfez ilçenin sembolü olan kirazdan ve birçok meyveden ürettikleri probiyotik sirke ve turşu suyunun tadına bakan Müdür Sergülen Kurt, “Erol Bey ve eşi ile sohbetimizde bilgi alışverişinde bulunduk. Tek kelimeyle muhteşemdi. Çıkmış oldukları bu yolda kendilerine hayırlı bol kazançlar dilerim. Yeni işletme ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826