Engin Koyun'un Kızına 31  Şahitli Muhteşem Düğün

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un kızı Nida Koyun ile Kocaelispor’un eski yardımcı antrenörü Sinan Paşalı Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde dünya evine girdi. Kocaelispor’un eski antrenörü olan Sinan Paşalı ile Psikolog Nida Koyun’un bugün 19.00’da Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde nikahları kıyıldı. Düğüne iş, spor ve siyaset dünyasında çok sayıda isim katıldı.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Düğüne katılan isimler arasında Kocaeli Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti geçmiş dönem milletvekillerinden Fikri Işık, İlyas şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, CHP Kocaeli milletvekili Harun Yıldızlı, MHP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş ve birçok önemli isim katıldı.

NİKAHI BÜYÜKAKIN KIYDI

Nida ve Sinan çiftinin nikahını Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıydı, çifte evlilik cüzdanını ise eski Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu takdim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın kıydığı nikahta toplam 31 nikah şahidi hazır bulundu. Çift görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.


 

​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.