Engin Koyun’dan Kulübe  Ve Ekrem Can’a Vefa

Kocaelispor’da uzun süre başkanlık görevini yürüten, takıma önemli kazanımlar sağlayan ve borçsuz bir kulüp hedefi için önemli adımlar atan kentimizin tanınmış ve saygın iş insanlarından Engin Koyun, Kocaelispor Kulübünde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

TESİSLERDE KUTLAMA

Önceki dönem başkanı Engin Koyun, Brunga Tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma programında kulübün yeni başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyelerinin, teknik ekibin, futbolcuların, personelin ve kent basınının bayramını tebrik etti.

EKREM CAN’A VEFA

Öte yandan Başkanlar Engin Koyun ve Recep Durul ile kulüp yöneticileri bir süre önce yaşamını yitiren Kocaelispor’un eski As Başkanlarından Ekrem Can’ın kabrini ziyaret ederek Fatiha okudular ve vefalarını ortaya koydular. Eski başkan Engin Koyun, mevcut başkan Recep Durul ve kulüp yöneticilerinin bu yaklaşımları büyük takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817