Erbakan Körfez'de Anılacak
 Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Teşkilatı ‘Erbakan Haftası` dolayısıyla Körfez ilçede Yarımca Kültür Merkezi`nde bu akşam saat 19.30`da bir söyleşi düzenleyecek. Programa Erbakan hükümetinde başbakan baş danışmanı olan Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Başkanı Prof. Dr. Osman Altuğ, Bayburt eski Milletvekili Bahattin Elçi, Avrupa Milli Görüş Teşkilatları Avusturya Bölge  Başkanı Muhammet Turhan katılacak.


MİLLİ MANEVİ YÖN
Yarımca Kültür Merkezi`nde yapılacak panele bütün halkımızı davet ediyoruz” diyen ilçe başkanı Recep Sarıdoğan bununla birlikte Körfez`de bütün protokolü bizzat ziyaret ederek, ayrı ayrı davet ettiklerini, bütün siyasi parti temsilcilerini ve kanaat önderlerini de çağırdıklarını söyledi.Sarıdoğan, “Panelimize katılacak katılımcılarımız Erbakan Hoca`mızın ekonomik yönünü, milli ve manevi yönünü, aynı zamanda sanayi de Erbakan devrimlerini anlatacaklar. Bütün Kocaeli veKörfez halkımız programa davetlidir” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.