Erdoğan Arıkan Derince’de Gençlerle Buluştu

KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ

Kültürel ve sportif etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Derince’de bu kez bir söyleşi programı düzenlendi. Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği Kişisel Gelişim Zirvesi, Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Moderatörlüğünü Yiğit Özcan’ın yaptığı programda aslen Gölcüklü olan TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, gençlere tecrübelerini aktararak kişisel gelişimleri konusunda önemli bilgiler verdi.

DÖRT TEMEL UNSUR

Programda önemli mesajlar veren Arıkan “Hayatımızın en önemli kararlarını 10 ile 30 yaş arasındaki süreçte veriyoruz. Fakat bunun farkına 50’li yaşlara geldiğimiz zaman varıyoruz” dedi. Etkili iletişim için dört temel unsura ihtiyaç olduğunu belirten Arıkan, bunların diksiyon, beden dili, tarz ve davranış ile konuşmanın gücü olduğunu belirtti. Program Derincespor Kulübü Başkan Yardımcısı Işıl Bozca’nın Erdoğan Arıkan’a hediye takdimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.