ERYARSOY: “HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

ERYARSOY'A TEŞKİLATTAN SICAK KARŞILAMA

Henüz resmi müracaatta bulunmamasına rağmen sahada en fazla görülen isimlerden biri olan Eryarsoy, geçtiğimiz gün de partisinin Körfez İlçe yönetimi ile bir araya geldi.

ADAYLIK GEREKÇELERİNİ ANLATTI

İlçe binasını ziyaret eden ve burada AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen aday adayı Eryarsoy, yapılan çalışmaları hakkında kapsamlı bir bilgilendirmede bulundu. Adaylığı neden istediği hakkındaki sorulara da yanıt veren Eryarsoy, Türkiye Yüzyılı hamlesinin Türkiye ve Kocaeli’de mart ayındaki yerel seçimlerle birlikte verileceğini dile getirdi.

“HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Eryarsoy yaptığı açıklamada ise “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılına hep beraber yürüyeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak için dünden daha büyük azim ve şevkle çalışacağız. Körfez İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe başkanımız Nurettin Okutan ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.