Eryarsoy: “Hepimiz Tek Yüreğiz”

BEKİROĞLU’NUN MESLEKTAŞI

Beraberindeki heyet ile birlikte ilçe başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, parti yönetim kurulu ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya gelen AK Partili Abdullah Eryarsoy, gösterilen yakın ilgi dolayısıyla MHP’li yöneticilere teşekkür etti. Parti binasındaki buluşma sırasında ev sahibi ilçe başkanı Bekiroğlu, aynı zamanda meslektaşı olan Eryarsoy’a “Ülkü Ocakları” isimli yayından bir adet hediye etti.

“HEPİMİZ TEK YÜREĞİZ”

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan AK Partili aday adayı Abdullah Eryarsoy, “Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanımız Doğan Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Cumhur İttifakı üyelerimiz ile bir araya geldik. Başkanımıza misafirperverlikleri ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda Türkiye Yüzyılı hedefinde hepimiz tek yüreğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.