Erzurumlu Sayım ve Semih Yurt da Aday Adayı Oldu

AK PARTİ’DE BAŞVURULAR 5 OCAK’A KADAR UZADI


Partide daha önce meclis üyelikleri için başvuruların son olarak 3 Aralık 2023 tarihinde yapılacağı açıklamıştı. Genel merkez yönetimi tarafından alınan son karar doğrultusunda son başvuru tarihi 5 Ocak 2024 tarihi olarak açıklandı.

İKİ ÖNEMLİ İSİM BAŞVURDU

Bu kapsamda partideki en yoğun günlerin yaşandığı ilçelerin başında Körfez teşkilatı geliyor. Partide hemen her gün çok sayıda isim meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yapıyor. Başvuru yapan isimler arasında mevcut meclis üyelerinden Mehmet Sayım, Semih Yurt  katıldı. Destek olarak gelenler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt da yer aldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Parti binasındaki törende başvurusunu resmileştiren aday adayı ve mevcut meclis üyesi Mehmet Sayım’ı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Erzurum derneklerinin başkan ve yönetimleri ile çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.

“İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK”

Törende konuşan meclis üyesi Sayım, “Beş yıllık dönemde Körfez ilçemize en hayırlı hizmetlerin sunulmasına destek olmaya çalıştık. İyi bir dönem geçirdik diyebilirim. Teşkilatımızın desteği ile yeni dönem için bir kez daha belediye meclis üyeliğine aday adayı olmaya karar verdim” açıklamasında bulundu.

“UYUMLU ÇALIŞTIK”

Bir diğer meclis üyesi olan Semih Yurt da yine parti binasında düzenlenen sade bir törenle yeni dönem için de meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulundu. Belediye başkan yardımcılarından Osman Yurt ve yakınlarının da katıldığı törende başvuru dosyasını veren Semih Yurt, geride kalan yaklaşık 5 yıllık dönemde belediye başkanı ve meclis olarak uyumlu bir dönem geçirdiklerini dile getirerek yeni dönem için aday adayı olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.