Eşini Tedaviye Götürürken  Kaza Yapmıştı

Alınan bilgi ve iddialara göre Kalıcı Konutlarda kapıcı olarak görev yapan Çetin Bal, memleketinde olan fındıklıkları toplayıp sattıktan sonra, elde ettiği kazançla eşini tedavi ettirmek için İstanbul’a gitmek istedi.

Doktordan randevu alan bal çifti, sabah a karşı yola çıktı ve kullandığı 81 AJJ 920 plakalı otomobil ile Şirinyalı mevkiinde önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Çetin Bal, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Kazada yaralanan eşi Havva Bal ile aynı hastanede tedavi gören Çetin Bal’ın 14 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Beyin ölümü gerçekleşen Çetin Bal, sabaha karşı vefat etti. Yapılan otopsi sonrasında ailesine teslim edilen Çetin Bal, Düzce’de toprağa verilecek. Kazada yaralanan eşi Havva Bal’ın ise olay sırasında koltuğu yatık olduğu için yalnızca kalçasında kırık olduğu ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.