ESKİ BAKAN FİKRİ IŞIK, KÖRFEZ’DE 5. DÖNEMİ İŞARET ETTİ

“Körfez’de Seçimler Şener Kardeşime Hayırlı Olsun”

AK Parti’nin ilimizdeki kurucularından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan eski milletvekillerinden Fikri Işık, dün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Körfez ilçeye geldi. Burada önemli ziyaretler gerçekleştiren eski bakan Işık, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına da uğradı.

TEŞKİLATLA BULUŞTU

Burada ilçe başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının yeni dönem adayı Şener Söğüt, İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ile meclis üyeleri ve adayları hazır bulundu.

“KÖRFEZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Buluşmanın ardından bir açıklama yapan eski bakan Fikri Işık, “Körfez ilçemizde dört dönemden bu yana devam eden hizmet seferberliği, millete dokunan AK belediyeciliğimiz inşallah 31 Mart seçimlerinden sonra da devam edecek. Körfez’deki seçim zaferimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. İlçe başkanı Okutan ve belediye başkanı Söğüt de ziyareti dolayısıyla Işık’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.