Evlenecek gençlere müjde! Mustafa Efe Kültür Merkezi ücretsiz olacak..!

Mustafa Efe Kültür Merkezi Düğün Salonu’nun, hayır için ücretsiz olarak çiftlere verileceği belirtildi.

Tütünçiftlik Çamlıtepe Mahallesi’nde yapılan parka, 15 Temmuz Şehitlerinden Ömer Halisdemir’in adı verilmişti. Bu park içinde yapılan 2 katlı ve çok amaçlı Kültür Merkezi’ne de, Körfez Ticaret Odası’nın sevilen Rahmetli Başkanlarından Mustafa Efe’nin adı verildi.

Törenle açılışı yapılan Mustafa Efe Kültür Merkezi’nin, hayır için evlenecek olan çiftlere ücretsiz olarak verileceği açıklandı. Mustafa Efe Kültür Merkezi’nde düğün yapacak olan çiftlerden salon parası alınmayacağı için uzun bekleme sıralarının oluşması bekleniyor.

Mustafa Efe Anısına

Gerçekleşen Mustafa Efe Kültür Merkezi açılışına, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Oda Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş, Faruk Denli, Mustafa Efe’nin oğlu Ömer Efe, meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve protokol ile oda yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarında, Mustafa Efe Kültür Merkezi’nin bölgeye hizmet vereceği ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren eski oda başkanının isminin yaşatılacağı belirtildi. Kurdele kesiminden sonra 2 katlı kültür merkezinin açılışı dualarla yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.