EYDEM’de YÜZLER DAİMA GÜLÜYOR

Dünya Engelliler Haftası Etkinlikleri

Derince’deki engelli çocukların toplumsal yaşamda yer almalarını amaçlayan ve bu doğrultuda hizmet veren Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) ailesi Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programı başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Akarsu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammet İpekdal, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, EYDEM’li kursiyerlerin aileleri ve vatandaşlar takip etti.

Başkan Bulut’tan Önemli Mesajlar

Aynı zamanda yılsonu etkinliği olma özelliği taşıyan programda EYDEM’li kursiyerler halk oyunları eğitmeni Ayşe Mutlu önderliğinde birbirinden özel gösteriler sahneledi. Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin büyük bir aile olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada “Yavrularımızın gelişimine katkıda bulunmak ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak adına hizmet verdiğimiz EYDEM’de çalışmalarımız gelişerek ve büyüyerek devam edecektir. EYDEM ailesini bu anlamlı gün dolayısı ile tebrik ediyor,  tüm engelli vatandaşlarımız ve kıymetli ailelerinin huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum” dedi. Program Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un EYDEM kursiyerlerine hediyeler takdim etmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.