“Farklı Düşünenlere Hain Diyemeyiz”

İl Başkanı Kurt, programı sırasında gazetemize de konuk oldu ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşma sırasında MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile parti yöneticileri eşlik etti. Gerçekleşen buluşma sırasında yapılan güncel konular ele alındı.

3 BİN YENİ ÜYE YAPILDI

Kocaeli’de yoğun bir çalışma temposu içerisinde girdiklerini ve parti içinde bağları kuvvetlendirdiklerine değinen Kurt, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “Siyasette nihai başarı sonucu sandıktır. Onun için seçimlerde mutlaka vekil sayımızı artırarak belediyeyi almamız lazım. Ocağın yapısı ile partinin yapısı farklı ve yaşımın genç olması nedeniyle çok fazla partilinin aklında soru işareti vardı. Ama bizim hayatımız insanları mahcup etmemekle geçti. 3 bin üye yaptık. Yakında gençliğe yönelik ‘Başkana Soruyorum’ diye bir program yapacağız. Gençlere yönelik çalışmalarımıza daha başlamadık sayılır.” dedi.

KİMSEYE FARKLI DÜŞÜNÜYOR

DİYE HAİN DİYEMEYİZ

Partimize gösterilen teveccüh inanılmaz fazla. İnsanların beklentisi de yükseğe çıktı. Bütün ilçelerimizde biner kişilik programlar planladık. Bunu herhangi bir siyasi parti yapamaz. Aynı gün içinde çok program yaptık. Çok şükür alnımızın akıyla geçtik bu süreci. Seçimlerde vekil sayımızı artırmalıyız. Partide büyük bir birlik ve beraberlik var. Bu bizi başarıya götürecektir. Ben Kocaeli’de sadece kendi partimde değil genel siyasete nezaket getirmeye çalışıyorum. Kimse farklı bir siyasi partili diye hain değil. Hainlik yapıyorsa hain deriz. Teröristle, HDP ile mesafeyi korumayana hain deriz. Ama vatan için asgari müştereklerde buluşanla oturur bir çay içeriz.

MHP GÜÇLÜYSE, KOCAELİ DE GÜÇLÜDÜR

MHP, Türkiye’nin sigortasıdır. Partimiz güçlü olursa Türkiye güçlü olur. Ne dediyse zamanla doğruluğu ortaya çıkan bir liderimiz var. Şu an bir CHP’li bile Devlet Bahçeli bir şey dediyse düşünmek lazım diyor. İlimizde MHP güçlü olursa, Kocaeli de güçlü olur. Bunu insanlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Biz ekibimize güveniyoruz. Ekibimizin en iyi yerlerde olmasını istiyoruz.

“TÜRK MİLLETİ FIRSAT VERMEYECEK”

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ciddiye alınmayacak, teröristlerin savunuculuğunu yapan bir isimdir. Dolayısıyla onunla ilgili çok fazla söz söyleyerek zaman kaybetmeye gerek yok. Öyle bir hale geldi ki; İYİ Parti, CHP, HDP hepsi birlik içindeler. Onlar kendi aralarında iyi polis kötü polis şeklinde anlaşmışlar. ‘Sen milliyetçi oyları al, ben özgürlükçü oyları alayım. Bir şekilde yıkalım’ diyorlar. Türk milleti zeki bir millet. Sizin ne yapmak istediğinizi anlıyorlar ve size fırsat vermeyeceklerdir”. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.