Fatih Gümüş, Oğullarını Sünnet Ettiriyor


Fatih ve Özlem Gümüş çiftinin oğulları Kadir Rüzgar ile Osman Emir, düzenlenecek görkemli bir merasimle delikanlılığa adım atacaklar.

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, aynı zamanda Körfez Belediyesi’nde yapı kontrol müdürü olarak görev yapan Fatih Gümüş ve yine Körfez Belediyesinde Mimar olarak görev yapan eşi Özlem Gümüş şu sıra tatlı bir telaşın içinde. Fatih ve Özlem Gümüş çiftinin oğulları Kadir Rüzgar ile Osman Emir, düzenlenecek görkemli bir merasimle delikanlılığa adım atacaklar.

AÇIK ÇAĞRI YAPTI!

11 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek sünnet cemiyeti, Tütünçiftlik sahilinde bulunan Cafe 1453’te gerçekleşecek. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Fatih Gümüş , ulaşamadığı ve davetiyesini iletemediği tüm dostlarını bu özel günde yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.