Fatih Mahallesi’nde Sağlık  Taraması Yapıldı


Sağlık taramasıyla birlikte Muhtar Yolcu tarafından aşure günü yapıldı ve etkinliğe STK başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Körfez’de yeni seçilen muhtarlardan olan Salih Yolcu, sürekli olarak etkinlikler düzenleyerek, mahalle halkının katılımını sağlayarak gündemde olmayı başardı. Çalışmaları ile takdir gören Salih Yolcu, bu kez de sağlık taraması için İlçe sağlık Müdürlüğü ekiplerini mahalleye getirdi.

Bu konuda yaptığı isteği olumlu bulunan Salih Yolcu, sponsorların da desteği ile aynı zamanda aşure günü yaptı ve katılan konuklara, mahalle halkına ikramlarda bulundu.

Etkinliğe, ilçede yılın annesi seçilen ve seçimlerde de muhtar adayı olan Şengül Yurt, Gülünce Eğitim Kurumu Müdürü Tazebey Yaşin, iş adamları ve STK temsilcileri Eren Kazgan, Ömer Ülker, Mustafa Toptaş, İbrahim Çalışkan, Gökhan Ülker gibi isimler katıldı.

Etkinliğin sponsorları arasında da Hakan Tatlı, Ömer Ülker, Ömer Karabuğa, Engin Balta, Ethem ve Hasan Asiltürk, Kader Danyıldız, Fuat Şimşek yer alarak, sunumlar için katkıda bulundular.

Sağlık taraması sırasında Dr. Mahmut Utanğaç  ve ekibi mahalle sakinlerinin sağlık taramasını gerçekleştirirken, Kızılay’ın kurduğu standa da kan bağışları alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.