​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp  Yöneticilerine Konuk Oldu

Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, geçtiğimiz günlerde Sarı Lacivertli kulübün bazı yöneticilerine konuk oldu. Dernek başkanı Abdulkadir Erbağcı ile birlikte başkan yardımcısı Yunus Şengül ile yönetim kurulu üyelerinden Onur Kalender ve Mustafa Anayurtlu ziyaretlerde hazır bulundu.

SERİ ZİYARETLER

Dernek başkanı ve yöneticileri; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. İlker Dinçay, Dernekler Sorumlusu Asil Ramazan Erkan ve başkan yardımcısı Alper Özcan ile ayrı ayrı bir araya geldi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda ev sahiplikleri dolayısıyla Fenerbahçeli yöneticilere teşekkür eden dernek başkanı Abdülkadir Erbağcı, “Kulüp yöneticilerimize ilgileri dolayısıyla teşekkür ederiz. Kulübümüzün başarılı olacağına ve sezonu şampiyonlukla tamamlayacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.