Fevzi Söğüt: "Muhtarlıkla  İlgili Sınırları Kaldıracağız"

Körfez ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi’nde muhtar adaylığı daha önceki aylarda ilan eden ve saha çalışmalarını sürdüren Fevzi Söğüt, gittiği her yerde vatandaşların yakın alakası ile karşılaşıyor.

BARBAROS MAHALLESİ EN GÖZDE BÖLGE OLACAK

Bölgesinde çok sevilen, saygı gören ve seçimler için de çok iddialı çalışmalar yürüten Fevzi Söğüt, özellikle vaatleri ile başta gençler olmak üzere herkese ulaşıyor. Mahalle ziyaretlerinde kapı kapı gezerek halka yakın bir duruş sergileyen, adeta bir belediye başkan adayı gibi çalışan Fevzi Söğüt, “Muhtarlık görevinin sınırlarını biliyoruz. Biz bu sınırları ortadan kaldırmak adına göreve talip olduk. Mahallemiz için yapmak istediklerimiz var. Bu bölgeyi Körfez ilçenin en gözde mahallesi haline getirmek istiyoruz ve bunun için hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 1 ay önce

Bu arkadaş muhtarlığın hakkını sonuna kadar verir gece gündüz hizmet etmek için koşturmaca içinde böyle muhtarlara ihtiyacımız var halkla arasında köprüler olmayan derdiyle dertlenen insanlar bu işin hakkını verir inşAllah kazanır burdan tebrik ederim kendisini

banner2817