Filede Şampiyon 19 Mayıs Anadolu Lisesi

KOCAELİ ŞAMPİYONU

Kocaeli genelinde çok sayıda okulun katılımıyla gerçekleşen Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda birinci olarak önemli bir başarıya ulaşan 19 Mayıs Anadolu Lisesi, kentimizi Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etme hakkı kazandı. Başarılarıyla Derince’nin gururu olan sporcular, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.

ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ

Görüşmede sporcuların yanı sıra antrenörler Okan Hepyalçın, Fatih Dişli ve Kadir Bayri de hazır bulundu. Sporcuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok değerli. Bu anlayışla projelerimizi belirlerken önceliğimizi gençlerimize ayırıyoruz. İnanıyorum ki gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz arttıkça başarı oranımız da aynı oranda artarak devam edecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.