Folklorcularımız Başarı İle Döndü


Gaziantep’te gerçekleşen bu yarışmaya ilimizden de temsilciler katıldı. Bu gruplardan biri de Ezgin Gençlik ve Spor Kulübü (EZFEM) ile Kocaeli Müzisyenler ve Sahne Sanatları Derneği (KMSDER) oldu. Körfez ilçeyi temsilen, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün katkıları ile yarışmada boy gösteren folklor ekibi, Muş yöresinden bir oyunu sergiledi ve yarışlar sonunda ilk 10 arasına girmeyi başardı.

SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Folklor ekibini bu önemli yarışmaya halk oyunları eğitmeni Filiz Esen’in hazırladığı, KMSDER Başkanı Musa Sevindik de organizasyona destek verdiği belirtildi. Yarışların ardından bir açıklama yapan dernek başkanı Sevindik, “Bizim için çok başarılı diyebileceğimiz bir organizasyon oldu. Başarılı bir netice ile kentimize dönüyoruz. Bize, Körfez, Kocaeli ve Gaziantep’teki süreçte desteğini esirgemeyen Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.