Gazetemize 10 Ocak Ziyaretleri

10 Ocak Çalışanlar Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyaretler kapsamında Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, gazetemize konuk olarak genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya geldi. Özel gün dolayısıyla kutlama mesajını bizzat ileten Kaymakam Kalkar, Körfez ilçe ve Kocaeli’nin çok güçlü bir medyaya sahip olduğunu, bu gücün millete hizmet noktasında etkisini göstermesinin de kendisini sevindirdiğini dile getirdi.

BAŞKAN SÖĞÜT DE ZİYARET ETTİ

Daha sonra ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt gazetemizi ziyaret etti. Yine Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile görüşen ve Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti. Belediye Başkanı Söğüt’e ziyareti sırasında; belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, meclis üyesi Murat Gülbiçim ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal eşlik etti.

BAŞKAN’DAN MESAJLAR

Buluşma sırasında konuşan belediye başkanı Söğüt, “Körfez ilçemiz basın konusunda güçlü bir yerde duruyor. Aynı şekilde Kocaeli genelinde de sesi gür çıkan ve sorunların tespitinde, yeni çözüm yolların bulunmasında kent yöneticileri olarak bizleri bilgilendiren bir basın emeği var. Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK PARTİ’DEN ÇIKARMA

Gazetemizi ziyaret edenler arasında AK Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan, parti yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ve yönetimi ile AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı Ferhat Selvi de gazetemizi ziyaret edenler arasında yer aldı. AK Partili yöneticiler ve aday adayı Selvi, özel gün dolayısıyla tebriklerini gazetemize ilettiler.

RAMAZAN TUNA UNUTMADI

Bu arada AK Parti’de uzun dönem Körfez İlçe Başkanlığı yapan ve saha çalışmalarını hala aksatmadan sürdürerek örnek bir teşkilatçılık ortaya koyan Ramazan Tuna da ziyaretçilerimiz arasında yer aldı. Gazetemizde  genel yayın yönetmeniyiz Burhan Yarar ile kahve eşliğinde sohbet eden Tuna, yerel seçim sürecini tamamlanmasını beklediklerini söyledi ve 10 Ocak Çalışanlar Gazeteciler Günümüzü tebrik etti.

ZİYARETLERE DEVAM

Öte yandan AK Parti’nin Körfez’deki bir diğer belediye başkan aday adayı olan Alim Erdemir ile Ensar Vakfı’nın Körfez Şube Başkanı ve Körfez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe, gazetemizin konukları arasında yer aldı. Her iki isim de özel gün dolayısıyla tebrik mesajlarını bizzat genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar’a ilettiler.

KOTSİAD UNUTMADI

Ayrıca Körfez ilçe merkezli olarak kurulan ve daha sonra kente mal olan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Erkan Gül, şube başkanları, iş insanı ve AK Parti Körfez Belediyesi meclis üyesi aday adayı Tugay Polat, eşi Gülşen Polat ve dernek yöneticileri ile üyeler de 10 Ocak dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

YÖNDER EĞİTİM KURUMLARI

Son olarak Körfez ilçenin başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Yönder Okulları Kampüs Müdürü İrfan Uyan, Kurumsal İletişim Sorumlusu Pınar Alakuş ve minik öğrencileri de gazetemizde ağırladık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajını ileten küçüklerin sıcakkanlı davranışları günün anlamını daha da artırdı.

ÇİÇEKLE ONURLANDIRDILAR

Bu arada Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, iş dünyasının saygın isimleri arasında yer alan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanlığında birçok özel faaliyete imza atan ve özellikle yardımsever kişiliği ile bilinen Ahmet Önal ile yine Körfez ilçenin sevilen gençlerinden Hüseyin Erdem, gönderdikleri çiçeklerle özel günümüzdeki mutluluk ve heyecanımızı bizlerle paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.