Genç Adam kendini Astı

Derince Çınarlı Mahallesi sakinlerinden olan 37 yaşındaki genç adam gece ailesi yattıktan sonra kendisini iple asarak canını kıydı. Genç adam sabahleyin eşi tarafından asılı olarak bulundu.
Alınan bilgi ve iddialara göre Mehmet Ali Yaman adlı genç adam geçirdiği bunalım sonrasında gece ailesi yattıktan sonra kendisini doğalgaz borusuna iple asarak canına kıydı. Sabahleyin eşi tarafından asılı olarak bulunan şahsın olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenesinde hayatını kaybettiği belirlendi.
İki çocuk babası olan genç adam yapılan otopsi sonrasında Körfez Fatih Mahallesi Fatih Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrasında İlimtepe Belen mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.