GENÇ RESUL KALBİNE YENİLDİ

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez’in Mekke’de hac farizasını yerine getirirken yaşamını yitiren babası Yaşar Sönmez için düzenlenen mevlide katılan Resul Şahin, burada arkadaşlarına sol kolunun ve sırtının ağrıdığını söyledi. Arkadaşlarının hastanelye giderek kontrole girmesi yönündeki uyarılarını dinlemeyen genç, evine gitti.

HASTANEDE ÖLDÜ

Evde banyo yaparken burada kalp krizi geçiren 39 yaşındaki Resul Şahin, haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Gebze’de bulunan bir fabrikada çalıştığı öğrenilen evli ve bir çocuk babası Şahin’in cenazesi ile ilgili bilgiler de belli oldu.

CENAZESİ BUGÜN

Aynı zamanda Kocaeli Taşköprülüler Derneği yöneticisi olduğu da öğrenilen Resil Şahin’in cenazesi, evinin bulunduğu Körfez Barbaros Mahallesi’ndeki Hayırsevenler Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Sevindikli Köy Mezarlığı’nda toprağa verileceği duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.