Gençler Sabah Namazında Buluştu

Her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen etkinlik son olarak Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Hacı Teoman Bekiroğlu Camii’nde gerçekleşti. Körfez Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organizesi yaüpılan etkinlik Hafız Kadir Ensar Akkaya’nın okuduğu Yasin-i Şerif ile başladı.

NAMAZ, TESBİHAT, SOHBET VE İKRAM

Çarşı Camii İmam Hatibi Nuh Bektaş tarafından kıldırılan sabah namazının ardından Yavuz Camii İmam Hatibi Emre Avanoğlu tarafından tesbihat yaptırıldı. Genç hafızların söyledikleri ilahilerle devam eden sabah namazı programı Kocaeli İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Halil Fıngaloğlu sohbeti ile devam etti. Sabah namazı buluşması konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

FATİH MAHALLESİ’NDE

Bu arada gerçekleşen buluşmaya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öte yandan bir sonraki gençlik buluşması programının 2 Mart Cumartesi günü Fatih Mahallesi Fatih Camiinde gerçekleştirileceği bildirildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.