Geredeliler’den Başkan Aygün’e Davet


 

Başkan Aygün’e Ziyaret

Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Hasan Yel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede dernek başkanı Hasan Yel’in yanı sıra başkan yardımcısı Ahmet Çimen, ziyaret komisyonu başkanı Süleyman Cansoy, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, yönetim kurulu üyeleri Ali Coşar, Sabri Sarıkaya, Yüksel Cansoy, Ömer Karadaş ve Hüseyin Doğaner de hazır bulundu.

14 Temmuz’da Piknik Şöleni

Dernek çatısı altında yapılan çalışmaların paylaşıldığı görüşmede Hasan Yel, Başkan Aygün’ü 14 Temmuz Pazar günü Seka Kamp Piknik Alanı’nda yapılacak olan Kocaeli Geredeliler Derneği 12. Geleneksel Pikniği’ne davet etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de davetten dolayı teşekkür ederek, “Toplumsal hayatımızın önemli bir parçası olan derneklerimizin faaliyetlerini önemsiyorum. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında sivil toplum kuruluşlarımız bizim de en önemli yol arkadaşlarımız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.