Gökkaya’ya Zabıta Haftası Ziyareti

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ile beraberindeki dernek üyesi muhtarlar, zabıta teşkilatının kuruluşunun 195’inci yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Gökkaya ile makamında bir araya geldi.

ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan dernek başkanı Engin Öztürk, “Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta belediye zabıta teşkilatımızın ve ülkemizin her yanında vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevlerini sürdüren tüm zabıta teşkilatlarının Zabıta Haftasını kutluyor, sağlık ve esenlik dileklerimizle, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.

“UYUMLU ÇALIŞIYORUZ”

Bir araya geldiği konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ise, “Muhtarlarımızla çok uyumlu bir birlikteliğimiz var. Bu uyumun bozulmaması en büyük temennimiz. Sizlerin desteğiniz zabıta teşkilatımız için son derece önemlidir. Yaptığınız ziyaret için de dernek başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.