Gölcükte Muhteşem Konser
 


Gölcük Belediyesi Çocuk Korosu, 2013 Yılının İlk konserini Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında bir birinden güzel 19 Türküyü başarıyla seslendirerek gerçekleştirdi. Şef Turan Yüksel yönetimindeki çocuk korosu 10 Eseri Koro olarak, 9 eseri de solo olarak başarıyla seslendirirken izleyicilerden tam not aldı.


Koroda İlçe genelindeki İlköğretim Okullarından seçilen yaklaşık 80 Öğrenci görev yapmakta.  Konserde Koro 10, sololar da 9 türkü başarıyla seslendirilirken izleyiciler de zaman zaman türkülere eşlik etti.


Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen konsere müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi salonda güzel bir birliktelik ve coşku yaşanmasına etken oldu. Konsere Çocuk korosunda görev yapan çocukların velileri, Belediye Birim Müdürleri,Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldılar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.