Gönüllere Giren Başkan

Mahallede bir dizi temasta bulunan, esnaf selamlayan ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Söğüt, 7’den 70’e herkesle yakından ilgilendi.

YAŞLI VE UMRE ZİYARETLERİ

Mahallede hastalıkları dolayısıyla evlerinde tedavileri devam eden yaşlı vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten ve Hakkı Meram ile buluşan Söğüt, daha sonra umre ziyaretlerini yerine getiren Osman Bakkal, Yusuf Yazgan ve Rafet Şahin ile bir araya geldi ve kendilerine ibadetlerinin kabul olmasını diledi. Bakkal, Yazgan ve Şahin de Söğüt ile beraberindekilere zemzem suyu ile hurma ikramında bulundu.

ESENTEPELİLERİN “YENİDEN ADAY OL” BEKLENTİSİ

Daha sonra bölgedeki esnafı tek tek dolaşan, özellikle kıraathanelerdeki vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan belediye başkanı Şener Söğüt, burada kendisinin yeniden aday olmasını beklediklerini dile getiren mahalle sakinlerine alakaları dolayısıyla teşekkür etti. Bölgede bulunan Kıl Çadırı’na da uğrayan ve burada Esentepe Mahallesi sakinleri ile içilen çaylar eşliğinde sohbet eden Söğüt, programına buradan sonra da devam etti.

MUHTARI UNUTMADILAR

Programında son olarak Esentepe Mahallesi Muhtarı Muhlis Soydaş’ı ziyaret eden, bölgesi ile ilgili olarak taleplerini ve önerilerini dinleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Muhtar Soydaş’a mahallede yapılan ve yeni dönemde hayata geçirmek istediği çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Soydaş, ziyaret dolayısıyla Söğüt ve beraberindekilere teşekkür etti.

GENÇ, DİNAMİK, ENERJİK , BAŞARILI BAŞKAN

MAHALLEYE KALABALIK GİTTİLER

Bu arada belediye başkanı Şener Söğüt’e Körfez Esentepe Mahallesi’ndeki genel ziyareti sırasında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Doğan Orak, AK Parti Esentepe Mahallesi Başkanı Şaban Akyıldız, parti yöneticileri, meclis üyesi aday adayları ve kadın kolları yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.