Görevliler Kilitleri Kırınca Polis Alarma Geçti

Vatandaş ihbarıyla alarma geçen polis yaptığı inceleme sonrasında kilitlerin değiştirilmek üzere kırıldığını belirledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre sabah saat 11.00 sıralarında 112’yi arayan Nurettin Koparan adlı vatandaş, beyaz bir minibüsle gelen iki kişinin giysi kumbarasının kilidini kırdığını ve içinden malzemeleri aldığını söyledi. Bu şekilde hırsızlıkların yaşandığını duyduğu için polisi arayan vatandaş daha sonra da gelişmeleri takip etti.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis, giysileri alan aracı durdurdu ve şahısları sorguladı. Yapılan inceleme sonrasında şahsıların görevli olduğu ve arızalı olan kilitleri kırıp, kumbaraları boşaltarak yeni kilit taktıkları öğrenildi. Heyecanlı anların yaşandığı mahallede inceleme yapan polisler daha sonra normale döndüler.

Caddede esnaf olan Nurettin Kaplan, giysi kumbaralarının soyulduğunu ve alınan elbiselerin pazarlarda satıldığını duyduğunu, bu nedenle de benzeri bir olayın yaşanma ihtimaline karşı polisi aradığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.