Gülcan’a MHP’den Ziyaret

İttifakın belki de en büyük dayanağı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe teşkilatı seçim bölgelerinde büyük bir saha hareketliliği yaşıyor. Bu kapsamda MHP’nin Körfez İlçe Başkan Vekili Cevat Kara, beraberindeki heyetle birlikte Yeniyalı Mahallesi’ndeki gezisi sırasında Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili olan Mali Müşavir Mustafa Gülcan ve ailesi ile bir araya geldi.

GÜLCAN MEMNUN KALDI

Ziyaret sırasında MHP’li Cevat Kara’ya ilçe yönetim kurulu üyelerinden Müjdat Erkan ve meclis üyesi aday adayı Semla Çakırca eşlik etti. Samimi bir şekilde gerçekleşen ev ziyaretinde 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde genel bir değerlendirme de yapıldı. Konuklarını çeşitli ikramlarla ağırlayan iş insanı Mustafa Gülcan, ziyaret dolayısıyla MHP’li heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.