Gülten Tülay: “5 Yılımız Çok Verimli Geçecek”

Körfez ilçesinde 31 Mart Pazar günü yapılan muhtarlık seçimleri büyük bir heyecana sahne oldu. Birçok bölgede yeni muhtarların seçildiği seçimlerde bazı mahallelerdeki sonuçlar büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi. Özellikle ilçenin merkezi olarak nitelendirilen Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemdir muhtar olan Aynur Şöhretli Yiğit’in seçimi Mehmet Çöven’e karşı büyük bir farkla ve ağır bir sonuçla kaybetmesi ise en büyük sürpriz olarak nitelendirildi.

MAHALLELERDE SÜRPRİZ SONUÇLAR

Ayrıca Atalar Mahallesi’nde yine uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten Fitnat Gündüz de seçimleri Gülay Aydın Acartürk’e karşı net bir sonuçla kaybetti. Muhtarlık seçimlerinin yine merak edilen sonuçlarından biri de ilçeye bağlı Kuzey Mahallesi’nde alındı. Mahallede dört dönemdir muhtarlık görevini yürüten Kadir Yeşil, 31 Mart seçimleri ile koltuğunu Gülten Tülay’a kaptırdı.

“5 YIL VERİMLİ GEÇECEK”

Gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile görüşen ve Kuzey Mahallesi sakinlerine destekleri için teşekkür eden yeni Muhtar Gülten Tülay, “Bölgemizde yeni bir dönemi başlattık. Azalarımızdan mahallemizdeki her bir vatandaşımıza kadar herkese teşekkür ederim. Kuzey Mahallesi’nde yapılacak çok işimiz var. Milletimiz ve yerel yönetim birimleri arasında güçlü bir köprü kuracağız. Verimli bir 5 yıl geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817