GÜMÜŞ'ÜN YILDIZI PARLIYOR

Genelde, Belediye Meclisi’nde yaptığı doğru ve yerinde tespitlerle gündeme gelen ve ilçe ile ilgili sorunların çözümü için fikirler üreten Gümüş, bir dönemdir de Körfez Ticaret Odası’n da Meclis Üyeliği yapıyordu.

Gerçekleşen oda komite seçimlerinde, yer aldığı komiteden tekrar seçilen Mehmet Gümüş, hazırlanan KTO Yönetimine de girmeyi başardı.

Genç Meclis Üyesi, aynı hafta ikinci çocuğunun dünyaya gelmesiyle de mutluluğunu ikiye katladı. 2019 yerel seçimler de önemli görevler alması beklenen İnşaat Mühendisi Mehmet Gümüş, ilçe ile ilgili önemli projeler sunduğu ve bu çalışmalarına devam ettiği için de çevresi tarafından takdir ediliyor.

Aldığı Belediye Meclis Üyeliği, Körfez Ticaret Odası Yönetimi ve bir dönem sürdürdüğü Dernek başkanlığını başarıyla yürüten Gümüş’e yeni görevler verilebileceği konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.