Gümüşhanelilerden  Gazetemize Ziyaret

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile makamında bir araya gelen ve yapılan sivil toplum çalışmaları hakkında kapsamlı bilgiler aktaran dernek başkanı Oltan Yazgan, önümüzdeki süreçte ve yaz döneminde yine faaliyetleri ile üyelerine ve ilçe halkı hitap edeceklerini dile getirdi.

SAMİMİ BULUŞMA

Çalışmalarını tek tek anlatan dernek başkanı Oltan Yazgan, ev sahipliği ve yakın ilgisi dolayışında genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar’a da teşekkür etti. Konukları ile yakından ilgilenen Yarar ise sivil toplum kuruluşlarının hem kendi yörelerini ve hem de etkinlikleri ile tüm kent halkına hitap ettiğini ve her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Öte yandan dernek başkanı Yazgan’a ziyareti sırasında başkan yardımcısı Av. Halil İbrahim Ayvaz ile Avşarbeyli Derneği Başkanı Türkyılmaz Dal da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817