banner2779
banner2752
banner2750

Güney: "Boş Lafları Bırakıp, Artık İş Yapın"


-Gerçekleri milletimizden yine sakladınız
-Matematikten tek anladığı, eşe-dosta ihalesiz para dağıtmak

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, kredi yetkisi aldığı halde hala konuşmaya devam eden Fatma Kaplan Hürriyete seslendi, “Boş lafları bırakıp, artık iş yapın”.
MİLLETİMİZ GERÇEKLERİ HALA BİLMİYOR
Güney, şunları söyledi: “Fatma Hanım konuşmak yerine artık iş yapsın. Aynı şeyleri aylardır tekrarlayıp, duruyor. Araç satın alma yetkisi kendisine aylar önce verildiği halde, kredi çekip yeniden borçlanma yoluna gittiğinde kendisine rakamları gerçekçi şekilde kamuoyuna açıklamasını istedik. Ne kiralama miktarının ne olduğunu, ne satın alma miktarının faiziyle, bakım-onarım giderleriyle ne olduğunu kimse bilmiyor. Büyük ihtimalle kendisi de bilmiyor ki, bir hesap çıkarırken 122 milyonluk farkı, küçük bir fark olur öyle şeyler demişti.”
TEK ANLADIĞI EŞE DOSTA İHALESİZ İŞLER
“Matematikten tek anladığı şey, denetim raporlarıyla sabit, eşe dosta dağıttığı ihalesiz, doğrudan teminle milyonlardır. Şimdi kalkmış, çekeceği kredinin zamanı üzerinden zarardan bahsediyor. Buna verilecek çok yönlü cevaplar var. Örneği, yaptığı her işten kar elde ettiğini, bütçe fazlası verdiğini iddia eden Fatma Hanım, 100 milyon TL de AK Parti döneminde yapılan Vadi İzmit Konutlarından para kazandı. Bu kaynakların ne kadarıyla çok istediği araçlardan aldı?”
FETHİYE’NİN ZARARI NE OLACAK?
“Diğer taraftan, asıl niyeti zaten araç almak değil, polemikle günü geçirip, sahte mağduriyetle prim toplamak olan Fatma Hanım, Fethiye Caddesi’ni yapacağım dediğinden bugüne 3 yıl geçti. Altyapısı, üstyapısıyla kendisine Büyükşehir Başkanımızdan nakdi yardım da teklif edildiği halde, aylarca bu şehri neden oyaladı. Pandemi döneminde sokaklar boşken bu işe neden başlamadı. Hadi onu geçtik, işe başladığı günden bu yana verdiği sözü neden tutmadı? Kendi seçim sonrası kurulan reklam şirketlerine paraları oluk oluk akıtırken, oradaki esnafın, bu şehrin maddi kaybıyla neden ilgilenmedi?”
ÖNCE ÇÜRÜTÜP SONRA SUÇLUYORLAR
“Bizim derdimiz bağcı dövmek değil, üzüm yemek. Ama maalesef karşımızda yüzünde maskeyle dolaşan bir anlayış var. Cephanelik Mesire Alanı’nı, Gölkaypark’ı çürütüp, suçu bize atacak kadar gerçeklerden kopuk, milletimizin aklıyla alay eden bir anlayış var. Fethiye Caddesi’nde kırık mazgalı bir iki aydır değiştirmekten aciz bu anlayışın yalanlarına artık karnımız tok. İş yapın deyince bozulduklarını, suratlarını ekşittiklerini, iş yapmayı hiç sevmediklerini biliyoruz. Ama biz artık boş lafları bırakın, iş yapın demekten vazgeçecek değiliz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751