Güney’den Çakar’a Yanıt : “Danışma Meclisimiz  Hakan Çakar’ı da Canlandırdı”

Güney, “Siyasi hayatından endişe ettiğimiz Hakan Çakar’dan aylar sonra ses çıkmasına sevindik” dedi.


DANIŞMA ÇOK KONUŞULDU
AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 67.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nin katılım ve coşkusu konuşulmaya devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bu yıl 3.kez yaptıkları danışma meclisinde de salonu dolduran teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Mevlana Kültür Merkezi’nde İzmit’in her köşesinden, her yaştan, kadın, erkek ve gençlerin yer aldığını, köylerden şehir merkezine teşkilatı bir araya getirdiklerini belirtti. Güney, 350 yeni üyeye de rozet taktıkları danışma meclisindeki sevgi ve coşkunun CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ı da canlandırdığına dikkat çeken Güney, şunları söyledi:


MADEM SOKAKTASINIZ YEŞİLOVA’YA, FETHİYE CADDESİ’NE GİDİN
“Danışma Meclisimiz öylesine coşkulu ve etkili oldu ki, uzun süredir siyasi hayatından endişe ettiğimiz CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar’ı da canlandırdı. Aylar sonra açıklama yapmış. En azından şimdilik göreve devam ettiğini bilmek bizleri de mutlu etti :) 
Hakan Abi, “Roller değişti, biz sokaktayız, AK Parti salonda” demiş. Çok güldük buna! 
Hemen her gün vatandaşın yanında olduğumuzu, evlere misafir olduğumuzu görmek istiyorsa sosyal medyadan kişisel hesabım “Ali Güney”i,  Sayın Tarhan gibi takip edebilir. 
Siz de sokakta olduğunuzu iddia ediyorsanız, belediye başkanını da yanına al, aylardır uğramadığınız Fethiye Caddesi’ni, Yeşilova Mahallesi’ni gez. 
Dinleyin bakalım, vatandaş ne diyor?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.