GÜRBÜZ ASLAN SAHAYA İNDİ

Körfez’in tanınan ve sevilen simalarından olan Mali Müşavir Gürbüz Aslan, geçtiğimiz dönem de de MHP’den aday adayı olmuştu.

Bu kez Derince’den başvurusunu yapan Gürbüz Aslan, hızlı şekilde de saha çalışmalarına başladı. İlk olarak Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca ve yönetimini, diğer aday adaylarıyla birlikte ziyaret eden ve tanışan Gürbüz Aslan, ardından da STK ziyaretlerine çıktı.

Sarıkamışlılar Derneği, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve bazı STK’larla başlayan saha çalışmalarını, hafta içinde de devam ettirecek olan Gürbüz Aslan, liste belirlenmesinden sonra da diğer ilçelere de ağırlık vererek destek isteyecek.

GÜRBÜZ ASLAN KİMDİR?

             19.04.1966 Kars Arpaçay doğumluyum. Kocaeli Derince ilçesinde ikamet etmekteyim.

Kocaeli Körfez ilçesinde kendime ait Mali Müşavirlik bürom bulunmaktadır. 3 çocuk babasıyım. İlk, orta ve lise öğrenimlerimi Kars’ta tamamladım. Kocaeli Üniversitesi Ön lisans mezunu olup, Lisans eğitimime devam etmekteyim. 1988 yılında muhasebeciliğe Kocaeli Körfez ilçesinde başladım. 1993 yılına kadar Körfez’de mesleğimi yürüttüm. 1993 yılından 2000 yılına kadar Kocaeli Gebze ilçesinde Serbest Muhasebecilik faaliyetini devam ettirdim. 2000 yılı ve 2002 yılı arasında Kocaeli Dilovası ilçesinde Lojistik firmasında Muhasebe müdürü görevinde bulundum. 2003 yılından günümüze kadar Kocaeli Körfez ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmaktayım. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali müşavirler odası denetim komisyonuna kongreyle seçilmiş olup görevim halen devam etmektedir. Ayrıca Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Körfez temsilcilik İlçe sekreterliğini yürütmekteyim. İlk ve orta okul eğitimi döneminde ülkü ocaklarıyla tanıştım. 2009 ve 2011 yıllarında Hak ve Eşitlik partisinde Körfez İlçe Başkanlık görevinde bulunarak aktif siyasete başladım. 2011 yılı haziran ayında yapılan genel seçimlerde Hak ve Eşitlik partisi Kocaeli 2.sıra Millet Vekili Adayı oldum. 2011 yılı Kasım ayında almış olduğumuz karar ile 300 kişilik çalışma arkadaşlarımla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkez yöneticilerinin de bulunduğu bir törenle Milliyetçi Hareket partisine katıldık.

22 Ocak 2012 yılında Ahmet Mercan başkanlığında yapılan Körfez İlçe Kongresini kazanarak İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 2014 aralık ayında yapılan Kocaeli Körfez ilçe kongresi yönetim kurulu aday listesinde ve 2015 yılında yapılan Kocaeli il kongresinde yönetim kurulu aday listesinde yer aldım. 2015 yılı 25.Dönem Millet Vekilliği Aday Adayı oldum.

            

            

            

            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.