Gürsu: “Oyunları Bozduk Yine Bozacağız”


Körfez ilçe teşkilatı da bu kapsamda en yoğun görünen yönetimlerin başında geliyor. İlçe başkanı Zeki Gürsu öncülüğündeki parti yöneticileri ile Körfez Belediyesi’nde görevli meclis üyeleri, mahalle gezilerini sürdürüyor.

HALK İLGİ GÖSTERDİ

MHP’li kadrolar, son olarak Barbaros Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda bölge esnafı ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmaya bölge esnafının yanı sıra mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Gerçekleşen buluşma sırasında Barbaros Mahallesi sakinlerine seslenen MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, “Türkiye tarihin en zor dönemlerinden birini geçiriyor. Bu dönemde ülkemizin birlik ve beraberliğe olan ihtiyacı en üst noktadadır. Bu ülkenin bekası da Cumhur İttifakı’nın iktidarı ile mümkündür.

“OYUNLARI BOZDUK YİNE BOZACAĞIZ”

Bu kapsamda 2023 yılı haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri ülkemizin bekası anlamında büyük önem taşımaktadır. Bugüne kadar ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanmak istenen bütün oyunları tek tek bozduk. İnşallah Allah’ın izni ve ferasetli milletimizin desteği ile bundan sonra da bozmaya devam edeceğiz. Bugün bizlere bu buluşmamızda gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFI DA ZİYARET ETTİLER

Öte yandan MHP’li yöneticileri ve meclis üyeleri, gerçekleşen kahvaltının ardından Barbaros Mahallesi esnafını da selamladı. Bölge esnafını tek tek ziyaret ederek selamlayan ilçe başkanı Zeki Gürsu ve beraberindeki partililer yağan sağanak yağmura rağmen gittikleri her iş yerinde esnafın ve başta gençler olmak üzere karşılaştıkları vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.