Güzeloğlu; “Derince için  çok önemli projelerimiz var”
“Derince halkının beklentilerine hizmet edecektir”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, geçtiğimiz günlerde Derinceli muhtarlarla bir araya gelmiş ve ilçe halkının taleplerini dinleyerek Derince’nin sorunları ile yakından ilgilenmişti. Vali Güzeloğlu bu kez son kararname ile Sakarya Vali Yardımcılığı görevinden Derince Kaymakamlığına atanan Akın Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yılmaz’ın makamında iade-i ziyaret niteliği taşıyan görüşmede Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Garnizon Komutanı Şenol Şahin ile ilçe protokolü de hazır bulundu. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmasında Kaymakam Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Kaymakam beyin tecrübesiyle, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleriyle Derince’deki görev süresince ilçemize değer katacağına inanıyorum. Derince’ deki beklentilerimizi karşılamada ilçe kaymakamımız olarak, kamunun tüm birimlerini, belediye başkanımız ile birlikte mahir bir şekilde yönetecek ve Derince halkının beklentilerine hizmet edecektir” dedi.

 

“Vazgeçmediğimiz temel hedefimiz insanımıza hizmet etmek”

Derince’nin, Kocaeli’nin gelişmesinde çok önemli yenilikler ve zenginlikler sunan bir ilçe olduğunu belirten Vali Güzeloğlu, “Derince önemsediğimiz ve gelişmesi konusunda çaba gösterdiğimiz bir ilçemiz. Şu anda ilçemizde belediyecilik noktasında altyapıda yapılan çalışmalarımız var. Sağlık alanında sadece Derince için değil, Derince merkezli hem Kocaeli hem de Marmara Bölgesi’ne hizmet edecek çok önemli büyük yatırım çalışmalarımız ve projelerimiz var. Vazgeçmediğimiz temel hedefimiz insanımıza hizmet etmek, insanımızın yaşam kalitesini iyileştirmek ve beklentileri en üst düzeyde karşılamak. Derince adına bu çalışmaların devam ettiğini keyifle izliyoruz” dedi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ise Vali Güzeloğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek ilçedeki gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.