HACI LATİF İŞCAN ADAY ADAYI OLDU

Aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimine yapan İşcan, değerlendirme sonucu ne olursa olsun çalışacağına söz verdi.

Hacı Latif İşcan, aday adaylık başvuru dilekçesini Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim ederken yaptığı açıklamada, “Elimize kalem alıp imza atarken, bu imzanın her iki tarafa da yüklediği sorumluluğu bilmeliyiz. Bu yere aday oluyorsak, bu bayrağı en iyi nasıl taşıyıp, en yükseğe nasıl taşıyabileceğimizi düşünmeliyiz. Bizim önce ülkemiz var, önce devlet, sonra millet, sonra ben demeliyiz. Devleti düşünen, partiyi, aileyi kendisini düşünemez. Devlet anlayışının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve buna bağlı kalacağız. Sıra, mevki önemli değil, verilen görev ne olursa olsun, tüm varlığımla, gücüm nispetinde partimi ve davamı temsil edeceğim. Listelere yazılan her arkadaşımın aynı görüşlerle hizmet edeceğine inanıyorum. Bu parti var oldukça davam için çalışacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.

Zeki Gürsu adaylık başvurusunu kabul ettikten sonra yaptığı açıklamada, Hacı Latif İşcan’ın Körfez2in adayı olduğunu ve Milletvekilliği için gerekli nitelikleri taşıdığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.