Hacı Latif İşcan, MHP’nin  Kariyer adayı

MHP Körfez’den aday adayı olan ve bu güne kadar yaptığı çalışmalar, yazıları, televizyon programları ile iş ve işçi sağlığı, güvenliği konularında uzmanlığı ile tanınan Hacı Latif İşcan, meclise girmesi halinde bu alanda ki eksiklikler üzerine çalışmalar yapacağını belirtiyor. Hacı latif İşcan, aday adayı olması ile ilgili aldığı kararının da tamamen hizmet amaçlı olduğunu belirterek, “2015 Yıllında siyasete girme kararı verdim. Ülkemin bekası için bilgim ve tecrübemle ülkeme hizmet etmek istiyorum. Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin dik duruşunu bir Sosyolog olarak en iyi anlayanlardanım. Kapitalist sistemin ülkemi ve ülkümü tehdit ettiği bu dönemde kurtuluşun ortak ahlak ,değer ve milliyetçi bir kimlikle var olması gerektiğini imkanım olan her yerde anlatmaktayım. Topyekün kültürel sosyal dinamiklerin her alanda analiz edilerek büyük Türk Devleti ve Nizamı Alem davasının başarılabileceği olan inancım ile ülkeme hizmet eden liderler arasında yerimi almak istiyorum. Bunların ancak; Milli değer ve ahlak, Milli Üretim,  Milli Savunma, Milli Düşünce, Milli yönetim sistemleri ile yapılacağının bilgi ve alt yapısına sahibim. Takdirlerinizle; verilecek fırsat sonrasında İbni Haldun’un‘’ Su suya nasıl benzer ise bir milletin geleceği geçmişine benzer ‘’ anlayışı ile harmanlanmış Erdemli devlet adamı olarak görev yapmak istiyorum. Teşkilatımın ve Partimin vereceği her göreve hazırım. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in hayali olan Büyük Türk Devlet’i yapısını yapı içindeki hatalı kısımları ayıklayarak, yeniden dirilişin çalışması içinde yer almak istiyorum” dedi.

Uzmanlığı ve alanında ki tecrübesiyle hizmete hazır olduğunu söyleyen Hacı Latif İşcan’ın öz geçmişi de sözlerini doğrular nitelikte.

Hacı Latif İşcan kimdir?

Hacı Latif İşcan 1975 Düzce doğumlu, evli ve iki çocuk babası. İyi derece de İngilizce ve Almanca biliyor. İşcan’ın okuduğu okullar Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu Fermantasyon Bölümü, İzmit Meslek Yüksek Okulu İş sağlığı ve Güvenliği Bölümü, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ön Lisans bölümleri mezunu oldu. Diğer lisansları arasında Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, Ahmet Yasevi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine Yüksek Lisans, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İş sağlığı ve Güvenliği üzerine doktora eğitimi yer alıyor. İşcan’ın mesleki deneyimleri arasında, Leeds Üniversitesi a sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı, Anadolu Holding’in Honda Türkıye A.Ş Çevre Kalite Sorumluluğu, Ünilever Türkiye A.Ş.  Güvenlik ve İş Sağlığı & Güvenliği Yöneticisi, FSL Gurup Genel Müdürlüğü, İş Güvenliği Uzmanları Derneği ( İsgder ) Yönetim Kurulu Başkanlığı,  Sosyoder ( Sosyologlar Derneğı ) Kocaeli Temsilciliği, Ekol Holding Yönetim Kurulu Danışmanlığı, Assan Hanıl Kültür Danışmanlığı yer alıyor. İşcen, 81 ilde 126 konferans vererek, alanında ki bilgilerini televizyon programları ve yazdığı yazılarla da defalarca paylaşmış bir uzman.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.