Halil Küçük, STK Turunda

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve bu kapsamda saha çalışmalarına yoğunluk veren önceki dönem meclis üyelerinden Halil Küçük, vatandaşlarla bir araya geliyor, STK’lara konuk oluyor ve iş dünyasının temsilcileri ile buluşuyor. Aday adayı Küçük bu kapsamda Özcanlar İnşaat firmasının yöneticileri ile bir araya geldi.

SERİ ZİYARETLER

Daha sonra Körfez Amasyalılar Derneği Başkanı Ramazan Parlak ve beraberindeki yönetimine konuk olan Küçük, ardından S.S. Yarımca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cemal Baydaş, Yarımca Olta ve Balıkçılar Derneği Başkanı Oktay Demir ve yönetimi ile de süreçle ilgili sohbet etti. Halil Küçük ve beraberindeki heyet ziyaret programı kapsamında AK Parti’nin istişare kurulu üyelerinden olan Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Metin Dan’ı iş yerinde ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.