‘Halkımız AK Parti’ye güveniyor’

AK Parti İzmit İlçe kadın kolları referandum çalışmalarına son sürat devam ediyor. Teşkilat çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleriyle her zaman vatandaşların yanında olan ve örnek çalışmalara imza atan İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi, seçim çalışmalarını süratli bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz seçimlerde, çat kapı programlarıyla binlerce vatandaşa ulaşan kadın kolları yöneticileri, bu seçimde de kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.

İZMİTLİ KADINLARDAN KÖYLERE ÇIKARMA

SKM programları kapsamında, çalışmalarında köylere de inen Başkan Aysel Demirtaş ve ekibi bir gün içerisinde, Sepetçi, Gökçeören, Kaynarca, Hakkaniye, Süverler ve Böğürgen olmak üzere toplamda 6 köyde ziyaretlerde bulundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş’a ziyaretlerinde yöneticiler, mahalle temsilcileri ve sokak temsilcileri eşlik etti. Her köyde, vatandaşlar tarafından büyük bir samimiyetle ve sevgiyle karşılanan kadın kolları yöneticileri, vatandaşlara, içerisinde broşür, kahve ve bilgilendirme kitapçıklarının yer aldığı çanta ile çiçek hediye etti. Programlarında, köylerde bulunan İZMEK kurslarını dfa ziyaret eden Kadın Kolları yöneticileri, bayanlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı ve taleplerini dinledi.

‘HALKIMIZIN SEVGİSİ MOTİVASYONUMUZU ARTTIRIYOR’

Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, vatandaşların, genel ve yerel anlamda hükümetin çalışmalarından memnun olduğu ifade ederek, “Halkımız sadece seçim dönemlerinde değil her zaman hizmet aldıklarının farkında. AK Parti hükümetinin halkımız için güzel işler yaptığından eminler.  AK Parti’ye güveniyorlar. Yaptığımız bu ziyaretlerde halkımızın teveccühünü ve sevgisini gördükçe motivasyonumuz artıyor ve daha büyük bir enerjiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

‘GÜÇLÜ BİR EVET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

AK Parti kadın kolları olarak her zaman davamıza sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz. Kadın Kolları teşkilatımız kendilerin, çocuklarından, eşinden, ailesinden, tüm sorumluluklarından feragat ederek 16 Nisan’a kadar durmaksızın çalışmaya adadı.  Ülkemizin geleceğini belirleyeceğimiz, milletimizin aydınlık yarınlara ulaşabilmesi için önemli bir basamak olan 16 Nisan referandumu için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Kadın Kolları olarak, sağlam bir ‘Evet’ çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.