Halkımız Hızlı Kalkınmanın Yolunu Açacak’
 Tepeköy Mahallesi’nde oyunu kullanan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Bu  değişim dönüşüm tercihinde halkımız, çok daha hızlı bir  kalkınmanın yolunu açmaya karar verecektir” dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, referandum için Tepeköy Dr. Ferdi Koçal İlköğretim Okulu 2279 nolu sandıkta oyunu kullandı. Korkmaz yaptığı açıklamada, “Bugün ülkemizin daha güçlenmesi ve kalkınmasını hızlandıracak bir kararı verme aşamasındayız. Mutlu ve umutluyuz. Vatandaşlarımızın yüzlerindeki sevgiyi, yaşadıkları mutluluğu seçim süreci boyunca ve sandıklara da yansıdığını gördük. Bu  değişim dönüşüm tercihinde halkımız, çok daha hızlı bir  kalkınmanın yolunu açmaya karar verecektir” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.