Harun Bozkurt Güven Tazeledi

Gerçekleşen kongrede tek aday olan derneğin mevcut başkanı Harun Bozkurt, üyelerin desteği ile yeniden göreve seçildi. Derneğin Esentepe Mahallesi’nde bulunan merkezinde gerçekleşen kongresine üyelerin büyük ilgi göstermeleri dikkat çekti.

YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Irak yaptı. Yeniden başkan seçildiği genel kurul sonrasında bir açıklama yapan dernek başkanı Harun Bozkurt, “üyelerimiz destek verdi ve güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevi şahsıma verildi. Yönetim kurulunda bizimle birlikte olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.

“HER ZAMAN DAHA İLERİYE”

Ayrıca geçmiş dönemlerde derneğimize ve çalışmalarımıza büyük emekleri olan yöneticilerimize de sağladıkları destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Her zaman daha ilerisini hedefleyen bir anlayış ile çalışmalarımıza yeni dönemde de son hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Harun Bozkurt

Tarkan Çimşit

İlhan Gunçe

Hüseyin Demirci

Yunus Bozkurt

İsa İvak

Turgay Zaman

Mücahit Bozkurt

Onur Zaman

Şeref Güncü

Cafer Güncü

Kenan Çağlar

Murat Bozkurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.