Hatipoğlu: “Partimizdeki Uyum En Üst Seviyede!”

Özel Körfezim Eğitim Kurumlarının genel müdürlüğünü yürütürken görevinden istifa eden ve ardından katılım sağladığı İYİ Parti’nin Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Azmi Cihat Hatipoğlu, saha çalışmalarına başladı. Hızlı bir şekilde topa giren Hatipoğlu, beraberindeki İYİ Partili yöneticiler ve meclis üyeleri ile birlikte bugün gazetemizi ziyaret etti.

SAHADAN ÜMİTLENDİ!

Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile makamında bir araya gelen İYİ Partili aday Hatipoğlu, sahada yaptıkları çalışmalar nezdinde çok iyi bir hava yakalandığını, bunu toplumsal geri dönüşlerden gördüklerini dile getirdi. Kendisine yönelik ciddi bir teveccühün olduğunu dile getiren ve çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirmede bulunan başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, yaptığı değerlendirmelerde şu ifadeleri kullandı:

“PARTİMİZDEKİ UYUM EN ÜST SEVİYEDE!”

“Adaylığımızın açıklanmasının ardından ciddi bir çalışma içine girdik. Şunu açık yüreklilikle belirtiyorum; şu anda Körfez ilçenin en güçlü adayı benim. Bunu sahada çok net şekilde görebiliyoruz. Şu an için söylenenlerin aksine partimizin Körfez İlçe Teşkilatında çok uyumlu bir hava esiyor. Bu uyum adaylığımın erken açıklanması ile birliktelik en üst seviyeye çıktı. Bunun için tüm partililerimize teşekkür ediyorum.

KUR’AN’DAN ÖRNEKLER VERDİ

İlçemizde seçimleri mutlaka kazanacağım. Milletin teveccühünü net şekilde görüyoruz. Nisa Suresi 58. ayette ‘Devletin dini adalettir, tüm makamlar, rütbeler emanettir, emanetler ehliyet, liyakat sahibine’ buyuruluyor. Çok şükür bu konuda kendimizi yetkin görüyoruz. Yine Şura Suresi 38. ayette ‘Ortak akıl ile hareket edilir’ buyurulmuş. Biz buna da azami derecede dikkat edeceğiz.

ORTAK AKIL VURGUSU

“TEPKİ GÖSTERENLERİ DE KUCAKLAYACAĞIM”

Gerçek bir Körfezli derken; açıkçası iş ya da herhangi bir hizmet alımında benim için öncelik Körfez ilçemin olacak. Bu ilçenin vatandaşlarının olacak. Alımlarımızda Körfez’in esnafına kazandıracağız. Ben genel merkezin adayıyım. Bunun dışındaki herhangi bir durum bizim gündemimizde yok. İsmimin açıklanmasının ardından tepki gösteren kim varsa biz onları da kucaklayacağız. Yine birlik ve dirlik içinde olacağız. Onlar da bu zaferin en büyük paydaşları olacaklar.

“İTTİFAK OLURSA GEREĞİNİ YAPARIM”

Genel merkezimiz saha çalışmalarında isim bazında bir anket yaptı. En fazla destek gören isim ben oldum. Adaylığımızın arkasında ehliyet ve liyakat sahibi olmamızın yanında kamuoyundan gelen desteğin de etkisi oldu. Fakat genel merkezimiz bugün bir ittifak çalışması içinde olursa ve ‘Körfez’de adaylığı şu partiye veriyoruz’ derse hiç gocunmam. Genel merkezimizin emri ile sahada canla başla mücadele ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfezli 9 ay önce

Ya bırak hocam ne uyumu nerde ilçe başkanı hiç bir yerde yok böylemi uyum oluyor.

Avatar
Yakinlarda Bi̇ri̇ 9 ay önce

Azmi hocam hayırlı olsun doğru yoldasın bu canbaz gibi siyaset kaşarlarını sakın yanına yörene alma inan faydadan çok zarar getitrirler.